četvrtak, 28. lipnja 2018.

Summer with Zaful

Ljeto nam kuca na velika vrata. Svi se radujemo odmoru, uživanju na moru i ljetnim čarolijama. 
Takve dane mi djevojke želimo upotpuniti svojim izgledom pa su haljinice neizostavan komad odjeće. 
Aliii svi znamo i one dane kada nam nije do sređivanje i kada temperature zaista utiču na raspoloženje pa su tu jednostavne majice spas u pravi čas. 
Zato zavirimo svi zajedno na Zaful i vidimo šta nam oni mogu ponuditi :))


Šarena i lepršava, pun pogodak ! Ovo su dezeni koje u poslednje vrijeme obožavam i za koje vjerujem da će se što prije naći u mom ormaru. Idealne za večernje šetnje a i za svakodnevne prilike.
Čini mi se da ja haljinica dosta kratka, pa tako možete uzeti i broj veću. Jer ja zaista nisam obožavatelj kratkih haljinica pa vam preporučujem.




             


A ova crvena ljepotica će Vam sigurno poslužiti u nekim svečanijim prilikama.Možete je idealno kombinovati uz neke efektne sandale a nećemo se varati da ona i sama nije jako efektna.  Jednako predivna kao i prethodna haljinica.

                                                            Dresses





I sada ono ziasta što je svakoj od nas potrebno, jesu obične majice. U danima kada smo prosto mrzovoljne za sređivanje a kada opet želimo da budemo ležerne i lijepe u pomoć nam pritrče sportske majice za svaki dan.  Idealne uz patike i šorc, idealni ljetni outfit... 





Bijela obična majica, pravi pogodatak za ljetni period. Bilo da ćete je kombinovati uz neki jeans ili ćete je ipak iskoristiti za neku sportsku rekreaciju, jednako lijepo će izgledati. I ono što obožavam vidjeti na majicama, jesu natpisi. Ova majičica nam poručuje da zaboravimo na pravila, što mi nećemo uraditi, zar ne? Ali ipak lijepo je  malo se našaliti i proći kroz dan bez da razmišljate o pravilima, bez da ugrožavamo druge. 


                                                               T - shirt


 Za dodatne popuste na sajtu Rosegal možete iskoristiti i ovaj kupon te ostvariti popuste  >  ZFMine
(Ako ostvarite kupovinu za 25$, jednostavno platite 22$, ako ostvarite kupovinu za 50$, jednostavno platite  44$.. 



Do narednog puta.
Nina ! 
         

2 komentara:

  1. Preslatke stvari si odabra Nina, baš su po mom ukusu i ono što bih i sama nosila. Haljinice predivne za šetnje i izlaske, a majice uz šorts top! :)

    Minnah's Life

    OdgovoriIzbriši

Srednja skola? Sta upisatii?

 Jun mjesec, za neke vrijeme odmora a za neke ipak velika briga i razmišljanje šta upisati i kako dalje poslije osnovne škole.  Ove ...