utorak, 15. kolovoza 2017.

Make up favorites- 2017

Dragi moji, dobrodošli u moj novi post. Nadam se da uživate u preostalih par dana raspusta. Uskore se družimo sa back to school postovima. Ali ...let's wait. 
Za danas sam vam pripremila moje favorite što se tiče šminke, u toku 2017 godine. Nisam željela da ubacujem mnogo proizvoda, ali sam izabrala neke koje sam stalno trackala.

Prvi na redu od današnjih mazalica koje ću vam prezentovati je Catrice liquid camouflage korektor.
Korektor koristim u boji 010. Obično ga koristim u toku zime, jer je dosta svetao. Inače sam jako blijeda i teško da mi korektor odgovara. Zbog toga naredni koji ću da uzmem je 020. Probala sam ga već jednom i sjajan je. Catrice pokriva sve nesavršenosti, i kako se ja volim našaliti dovodi vas do savršenosti. Takođe smatram da ima dosta agresivnu strukturu, (pod tim podrazumjevam da je težak i da dosta ulazi u pore.Što je za očekivati, ako ima sjajnu pokrivnu moć, djelovaće jednim dijelom i loše za kožu. Zbog toga, htjeli vi to ili ne, morate imate i noćne u jutarnje rutine njege lica. Koža treba da izgleda zdravo i bez šminke.





Sledeća na redu je moja voljena Aura matt... Jednom prilikom sam već pisala o ovom ružu i svoje oduševljenje ne mogu sakriti. Zbog toga neću da govorim dalje o njemu, već ću ga samo svrstati u ovu fantastičnu grupu. 





Idemo dalje, sledeće na redu je Flormar rumenilo. Nisam ljubitelj jakih kuntura i volim taj prirodan trenutak na licu koji ja postignem sa ovim rumenilo. Šta reći, prirodno a ženstveno. Ahh, these women.. 




 I poslednja ali ne i manje draža stvarčica, jeste Essence SUN CLUB bronzer. Smatram da za ljetne periode kada svi dobijemo ljepuškaste tamne boje i ne treba neka šminka, ali za izlaske koristim ovaj bronzer. Savršeno stoji, savršenu pigmentaciju ima. Što se tiče mog ukusa, možda bi bilo bolje da prosto ima neki tamniji ton. Ako je već SUN CLUB, trebao bi da se prilagodi pigmentaciji većine ljudi koji dobiju jaču boju. Kao što vidite, podosta je potrošen, što vam i govori koliko ga volim. Ps. koristim ga u svim dobima u toku godine, ne samo u toku ljeta.

 
To je to za današnji post, nadam se da vam se dopada. Vidimo se u nekom od narednih postova. 

                                                                        Vaša, Nina ! 











Broj komentara: 5:

  1. Fantastic post!
    Kisses :)
    Soslu Badem by Dilek

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala ništa od pomenutih proizvoda, ali sam mngo puta čula sve najbolje za catrice kamuflažu, te ću je svakako kupiti. Hvala na preporukama

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga. Imaš moje tople preporuke za bilo koji od proizvoda na postu. :))

      Izbriši
  3. Nikako da kupim tu kamuflažu,pogotovo otkako sam se zaljubila u essencovu!Čula sam za sve proizvode,ali nažalost nemam nijedan.
    Inače,super post!:)
    Uniquisi

    OdgovoriIzbriši

Srednja skola? Sta upisatii?

 Jun mjesec, za neke vrijeme odmora a za neke ipak velika briga i razmišljanje šta upisati i kako dalje poslije osnovne škole.  Ove ...